fbpx

EcoBeco

Case Study

Dit is hoe we het bereik voor EcoBeco op Instagram en Facebook hebben vergroot binnen één kwartaal. En hoeveel procent profielbezoeken zijn gestegen na onze hulp!

0 %
Bereik Instagram
0 %
profielbezoeken
0 %
Bereik Facebook

We hebben eerst samen met EcoBeco gekeken naar de bedrijfsdoelen gecombineerd met het USP.
Vervolgens hebben we doormiddel van diverse analyses (marktanalyses en SWOT-analyse ect.) goede online-doelstellingen opgezet. Daarna zijn we die doelstellingen gaan convergeren naar een strategie en een plan, we maakten contentkalenders en bedachten samen met EcoBEco diverse concepten voor de content die we daarna als team hebben uitgewerkt. Vervolgens hebben we de content voor het eerste kwartaal ingepland en waar nodig bijgestuurd. Aan het einde van de 1e periode hebben we opnieuw diverse analyses gemaakt, om zowel te kijken waar we nu staan ten opzichte van toen we begonnen en om te kijken waar we nu staan en waar we over 3/4 maanden willen zijn.

EcoBeco is een organisatie die er vooral is om mensen te helpen, specifieker gezegd kinderen die examen doen op de middelbare school in economie en bedrijfseconomie op het Havo en VWO. Door het maken van uitlegvideo’s en het verschaffen van een enorme database waarin kinderen specifiek, en zoekwoordgericht kunnen zoeken op oude examenopdrachten is EcoBeco een bijzonder mooie partij die iets terug probeert te geven aan lerende en studerende kinderen die proberen hun eindexamen af te ronden!

Wat biedt Christiano

…….

Sascha Vervloet & Quirine Vervloet
Eigenaren EcoBeco

 
 
 
Werken bij Olivacce Media
Our Mission

Onze missie is om samen met onze klanten online te winnen!

1. Familie

Een goede band met onze klanten is voor ons heel belangrijk. We zien onze klanten als familie!

2. Topsport

Hard werken en hoge kwaliteit, binnen Olivacce Media hanteren we een ’topsport’ beleid! En niks anders.

Results Recap

Olivacce Media heeft mooie resultaten weten te boeken met EcoBeco in het eerste kwartaal dat ze als online-marketing bureau voor EcoBeco hebben mogen werken. We zijn blij met de samenwerking en hopen nog vele mooie doelstellingen te behalen.
#samen online winnen

Klinkt dit ook aantrekkelijk voor jou?

Kies hetzelfde pakket als Swartgym en behaal ook super resultaten samen met Olivacce Media!

#samenonlinewinnen