fbpx

Swartgym

Case Study

Dit is hoe we het bereik voor Swartgym op Instagram en Facebook hebben vergroot binnen één kwartaal. En hoeveel procent profielbezoeken zijn gestegen na onze hulp!

Bereik Instagram
0 %
profielbezoeken
0 %
Bereik Facebook
0 %

We hebben eerst samen met Swartgym gekeken naar de bedrijfsdoelen gecombineerd met het USP.
Vervolgens hebben we doormiddel van diverse analyses (marktanalyses en SWOT-analyse ect.) goede online-doelstellingen opgezet. Daarna zijn we die doelstellingen gaan convergeren naar een strategie en een plan, we maakten contentkalenders en bedachten samen met Swartgym diverse concepten voor de content die we daarna als team hebben uitgewerkt. Vervolgens hebben we de content voor het eerste kwartaal ingepland en waar nodig bijgestuurd. Aan het einde van de 1e periode hebben we opnieuw diverse analyses gemaakt, om zowel te kijken waar we nu staan ten opzichte van toen we begonnen en om te kijken waar we nu staan en waar we over 3/4 maanden willen zijn.

SwartGym is een privé gym en holistisch gezondheidscentrum, specialist op het gebied van gezondheid en performance. Samen werken we op een natuurlijke manier naar een optimale balans tussen lichaam en geest, die jou in staat stellen jouw doelstellingen te behalen. Om zowel lichaam als geest sterker, fitter en gezonder te maken.​ Wij maken vitaalplannen, helpen jou bij levenstransformaties en reïntegratietrajecten voor particulieren en bedrijven.

Wat biedt Christiano

In 2021 heb ik Christiano ontmoet bij een project voor een goed doel die we samen hebben gedaan. 

Christano en ik hadden al snel een klik. We komen beide uit de topsport en hebben allebei een enorme drijf om onszelf te verbeteren. Na een koffietje besloten we onze krachten te bundelen. Dit bevalt mij enorm. Christiano brengt een goede, motiverende energie met zich mee, structuur en een efficiënt marketing plan waardoor het bedrijf nu echt naar een volgend niveau kan groeien. Dit merk je in de resultaten. Een goede investering als je het mij vraagt!

Sidney Swart
Eigenaar Swartgym

 
 
 
Olivacce Media & Swartgym
Sidney Swart & Christiano Olivacce
Our Mission

Onze missie is om samen met onze klanten online te winnen!

1. Familie

Een goede band met onze klanten is voor ons heel belangrijk. We zien onze klanten als familie!

2. Topsport

Hard werken en hoge kwaliteit, binnen Olivacce Media hanteren we een ’topsport’ beleid! En niks anders.

Results Recap

Olivacce Media heeft mooie resultaten weten te boeken met Swartgym in het eerste kwartaal dat ze als online-marketing bureau voor Swartgym hebben mogen werken. We zijn blij met de samenwerking en hopen nog vele mooie doelstellingen te behalen.
#samen online winnen

Klinkt dit ook aantrekkelijk voor jou?

Kies hetzelfde pakket als Swartgym en behaal ook super resultaten samen met Olivacce Media!

#samenonlinewinnen