fbpx

Onze klanten zijn onze familie!

Wij houden van onze klanten en onze klanten houden van ons!

Swartgym and Olivacce Media2

Sidney Swart

Wat biedt Christiano

In 2021 heb ik Christiano ontmoet bij een project voor een goed doel die we samen hebben gedaan. 

Christano en ik hadden al snel een klik. We komen beide uit de topsport en hebben allebei een enorme drijf om onszelf te verbeteren. Na een koffietje besloten we onze krachten te bundelen. Dit bevalt mij enorm. Christiano brengt een goede, motiverende energie met zich mee, structuur en een efficiënt marketing plan waardoor het bedrijf nu echt naar een volgend niveau kan groeien. Dit merk je in de resultaten. Een goede investering als je het mij vraagt!

Sidney Swart
Eigenaar Swartgym

Erima Nederland

Erima Nederland

We kwamen eerst in contact met Christiano als ambassadeur van ons merk. Na een goede samenwerking op dat gebeid hebben we Christiano gevraagd om ons te ondersteunen met analyses over onze online prestaties en dat bevalt ons tot nu toe erg goed.

Olivacce Media & Roman Struik

Roman Struik

Wat een positieve energie heeft die man! We kwamen samen op het idee om een filmpje te maken van mij wanneer ik training geef en na elkaar 2x gezien te hebben was het resultaat er meteen. Samen werken met Christiano is alsof je met je beste maat aan het werk bent !

Happy Customer Review

Christiano brengt een goede, motiverende energie met zich mee, structuur en een efficiënt marketing plan waardoor het bedrijf nu echt naar een volgend niveau kan groeien. Dit merk je in de resultaten. Een goede investering als je het mij vraagt!
Sidney Swart
CEO, Swartgym

Communicatie

We vinden het erg belangrijk dat we goed kunnen communiceren met onze klanten.

Transparantie

Wij staan voor een open en transparante relatie met onze klanten waarin we veel overleggen en uitleggen wat we precies doen.

Topsport

Bij Olivacce Media hanteren we een topsport mentaliteit en staat "hard werken" voorop!

Onze trots

Het ‘Pakket Basic’ is speciaal ontworpen om kleine ondernemers op weg te helpen in hun zoektocht naar online zichtbaarheid. We zijn erg blij dat we al zoveel ondernemers omweg hebben mogen helpen in zo’n korte tijd!

Onze Basic social media pakketten gaan als een trein! Wat mag je verwachten van ons:

Wilt u ook vlammen met Pakket Basic?