fbpx

Dromen & Doelen

In deze les proberen we de kinderen uit te leggen dat alles mogelijk is in deze wereld, mits de juiste aanpak wordt gebruikt. We proberen ze te laten inzien dat hun dromen misschien wel dichterbij zijn dan ze in eerste instantie zullen denken, we laten ze de juiste manier zien om hun dromen na te jagen en we leren ze om te gaan met tegenslagen en niet op te geven.

Social Media

Social media, wat is dat nu eigenlijk? Als online-marketing bedrijf weten wij dat er zoveel meer achter zit dan mensen vaak denken, laat staan kinderen. We leren ze over sluikreclame, het type personen en bedrijven dat op social media zit en de hele marketingwerking erachter. Daarnaast laten we ze kennismaken met bestaande en nieuwe gevaren van social media, maar we laten ook “de goede” kant met allerlei mogelijkheden zien. Want al met al, is social media een hele mooie plek, waar heel veel mogelijk is!

social media voorlichting olivacce media

Leren leren

De middelbare school staat voor de deur en daar gaat heel veel veranderen, waaronder hoeveelheid en moeilijkheid van de stof die de kinderen moeten leren, maar hoe moet je eigenlijk leren? Daar proberen wij bij deze les uitleg over te geven. Er is een verschil tussen het leren voor wiskunde en biologie. Je hersenen kunnen grote delen van de stof niet in één keer onthouden dus zal je je leertraject moeten verspreiden. Dit en nog veel meer handige tips en tricks proberen we de kinderen mee te geven in onze les.

Leren leren Olivacce Media