fbpx

LOSSE DIENSTEN

Samen online winnen!

Wat We aanbieden

Wij zorgen dat uw “Google Mijn Bedrijf” er tip top uitziet en is voorzien van onder andere de openingstijden, de locatie, uw logo en meer.

We kunnen verschillende websites voor u maken, van grotere uitgebreide zoals deze tot kleine simpele met maar 4 pagina’s.

We maken een online analyse voor uw bedrijf en bepalen hoe u ervoor staat in verschillende onderdelen zoals social media & SEO. Ook vergelijken we u met het gemiddelde in uw sector en geven we u cijfers voor de verschillende onderdelen.

Nadat we een analyse van uw bedrijf hebben gemaakt over uw online positie, schrijven we een persoonlijk online marketing plan; Op welke sociale media is uw doelgroep vooral actief? Welke content past het best bij welk platform? Is er nog veel winst te behalen in uw google positie?

Wij kunnen voor u een logo naar wens ontwerpen. We plannen een videogesprek in waarin u ons kort uitlegt hoe uw bedrijf eruit ziet en wat u graag gewild had. Vervolgens gaan wij ermee aan de slag. Geen tijd voor een gesprek? Dan kunt u ons ook altijd mailen met hoe en wat!

Wij hebben verschillende handleidingen ontwikkeld voor Facebook, Instagram en TikTok. Waarin we uitleggen wat de sociale media zijn, welke doelgroep er vooral op zit en hoe ze te gebruiken zijn. Ook leggen we door middel van duidelijke schermafbeeldingen stap voor stap uit hoe de platformen werken.