fbpx

Over Ons

Olivacce Media is een bedrijf dat op maat gemaakte online marketing strategieën voor haar klanten opstelt om zo de beste resultaten te behalen. Binnen Olivacce Media heerst een TOPSPORT mentaliteit, dit komt doordat de eigenaar van Olivacce Media zelf een topsporter is en heeft gemerkt dat de manier van leven als topsporter heel veel voordelen met zich meebrengt voor zowel de fysieke als mentale gesteldheid. Door dit toe te passen binnen onze organisatie letten we extra op voldoende bewegen, goede voeding en een goede mentale gesteldheid. Naast onze online marketingdiensten helpen en inspireren we graag mensen om de beste versie van zichzelf te worden op verschillende gebieden.

Logo Olivacce Media

Eigenaar Olivacce Media

Ik zou de fundamentele lessen die ik geleerd heb tijdens mijn Topsport carrière graag overbrengen op zoveel mogelijk mensen!

Ik vind het belangrijk dat er een grote smile op de gezichten van onze klanten ontstaat zodra ze het over ons hebben en de dingen die we voor ze hebben betekent 🙂

Bekijk onze socials

#Samen Online Winnen

Olivacce Media Instagram
Instagram

Bekijk onze Instagram posts en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Olivacce Media!

Olivacce Media LinkedIn
LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en krijg de nieuwste marketingfeitjes, veranderingen waarvan je MOET weten en nog veel meer mee!

Olivacce Media Youtube
Youtube

Abonneer je op ons Youtube kanaal om uitgebreide content te zien over Marketing, Branding, Social Media en nog veel meer!

Olivacce Media E-mail
E-maillijst

Schrijf je in op onze mailinglijst en krijg relevante informatie, extra bonussen, bijzonder hoge kortingen en nog veel meer!

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en kijk wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen...