fbpx

Pakket Platinum

Samen Online Winnen!

Facebook

Wij zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent voor je klanten - Helpen je met het plaatsen van waardevolle content - Zorgen ervoor dat jou Facebook-account er op en top uitziet.

Instagram

Wij zorgen ervoor dat je een mooie en duidelijke home-pagina hebt - Helpen met het plaatsen van waardevolle content - Zorgen ervoor dat jou Instagram jou bedrijf ademt.

TikTok

Wij helpen je met het bedenken van waardevolle en unieke content - Houden trends in de gaten zodat jij weet wat er populair is - Helpen je bedrijf online te laten groeien bij een jonge doelgroep.

Olivacce Media

Volledige overname

Bij pakket Platinum wordt u volledig ontzien in uw online marketing. Olivacce Media neemt alles wat er bij komt kijken op zich. Van het opstellen van ingewikkelde strategiën tot het posten van een simpel bericht. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken!

Olivacce Media

Online analyse

Dit zijn voorbeelden van gegevens die we zullen meten.

0 +
Profielbezoeken
0 k
Likes
0 %
bereik
Olivacce Media

Waarom wel of geen advertenties?

U kunt er voor kiezen om uzelf te laten groeien met of zonder advertenties, de keuze is helemaal aan u. Waarom zou u wel kiezen voor advertenties? Het antwoord op die vraag is eigenlijk heel simpel: ”Advertenties vergroten je bereik.” Als je voor €5,- per dag aan advertenties laat runnen op facebook voor bijvoorbeeld het promoten van je website, dan kun je een gemiddeld bereik genereren van 700 personen per dag. Als je dit voor een maand doet, dan kun je dus 700 maal 30 is 21.000 mensen bereiken voor €150. Organisch groeien op social media is heel goed mogelijk, maar zeker niet gemakkelijk. Hierin moeten u zelf een goede afweging maken.

Waar kunt u zo’n bereik genereren voor zo weinig geld? Niet in de krant en zeker niet op tv. Naast het feit dat advertenties helemaal optioneel en variabel zijn, vallen de prijzen ook echt reuzen mee. U kunt bepalen op welke dagen u advertenties wilt plaatsen, dus in december tijdens kerst en sinterklaas bijvoorbeeld wel en in eind februari wanneer er eigenlijk niks bijzonders gebeurt niet. Adverteren op social media is flexibel, goedkoop en u kunt er een gigantisch bereik mee creëren. HET MOOISTE MOET NOG KOMEN!

Segmentatie, segmentatie en nog eens segmentatie.
We hebben het al gehad over het kiezen van een juiste doelgroep. Een groot bedrijf als ….. heeft natuurlijk meerdere doelgroepen op verschillende sociale media platformen. Per platform moeten we dus inspelen op de doelgroep, we moeten onze content segmenteren. Er zijn veel manieren om klanten te segmenteren, van demografisch op leeftijd en geslacht tot specifieker op interesses. Segmentatie kan ook nuttig zijn voor je online advertenties. In de meeste kanalen kun je betaalde advertenties op specifieke doelgroepen targeten, op basis van informatie zoals wat een doelgroep leuk vindt of niet. Je kunt advertenties ook alleen laten weergeven aan mensen binnen een bepaalde straal rond je winkel of bedrijf.

Trainingen

SEO

Er zijn twee manieren om met je website hoger in Google te komen, SEO en SEA.

Elke dag zoeken miljoenen mensen op het internet naar van alles en nog wat, van vliegtickets tot hoe maak ik een taart. Dit betekent dat er voor bedrijven miljoenen kansen zijn om door potentiële klanten gevonden te worden.

Stel, je hebt een kleine boerderij en je wilt je producten ook online verkopen. SEO helpt zoekmachines jouw aanbod beter te begrijpen. Dit betekent dat zodra iemand zoekt op woorden die relevant zijn voor jouw bedrijf, bijvoorbeeld ‘aardappelen’, de kans groter is dat jouw website in de zoekresultaten verschijnt. Als een zoekmachine resultaten toont, laat hij ook diverse betaalde advertenties zien(SEA). De andere resultaten zijn niet-betaalde resultaten waarvan de zoekmachine vindt dat deze relevant zijn voor de opgegeven zoekwoorden. Deze noemen we organische zoekresultaten(SEO).

Zoekmachines gebruiken formules, of algoritmen, om de resultaten te rangschikken. Ze struinen voortdurend het web af op zoek naar nieuwe informatie en proberen deze inhoud te begrijpen. Waar jouw website in de resultaten wordt weergegeven is afhankelijk van de woorden die je op je site gebruikt, zoals ‘verse producten’, en van andere factoren, zoals het aantal websites met een link naar jouw site. Het doel van zoekmachines is om precies dat te vinden waar iemand naar zoekt. Maar hoe werkt dit nou?

Om de beste resultaten te tonen proberen de zoekmachines zoveel mogelijk informatie op te zoeken over een website. Ze kunnen rekening houden met de populariteit van websites, of wat er gezegd wordt over een site. Soms wordt er gekeken naar de woorden op een webpagina, of de zoekwoorden in de achterliggende paginacode om de inhoud beter te begrijpen.

Al deze aspecten helpen zoekmachines om de beste match voor je zoekopdracht te vinden. En tegenwoordig kunnen ze ook rekening houden met geografische locaties. Een lokale zoekopdracht leidt tot een reeks lokale resultaten. De kans is groot dat dezelfde zoekopdracht op een andere locatie ook andere resultaten toont.(Google Maps bijvoorbeeld) En door de enorme toename in het gebruik van mobiele apparaten wordt nu ook gekeken naar het soort apparaat dat mensen gebruiken wanneer ze een zoekopdracht uitvoeren. 

Wij zorgen ervoor dat jouw site aantrekkelijker wordt voor zoekmachines door goed in de gaten te houden waar zoekmachines de meeste waarde aan toekennen, en hier jouw website op af te stemmen.

OLIVACCE MEDIA – SAMEN ONLINE WINNEN!

Our Mission

Samen Online Winnen

Bij Olivacce Media willen we “samen” online winnen, dat is precies de reden waarom we dit pakket hebben ontwikkeld. Om er ook te zijn voor de ‘kleinere’ ondernemer waar social media en online marketing ook heel erg belangrijk voor is! En een goede online présence ze flink vooruit kan helpen.

1. Familie

Een goede band met onze klanten is voor ons heel belangrijk. We zien onze klanten als familie!

2. Topsport

Hard werken en hoge kwaliteit, binnen Olivacce Media hanteren we een ’topsport’ beleid! En niks anders.

Olivacce Media Pakket Premium

Let's Connect On Social Media

Feel free to visit our social media pages and don’t forget to like & share 🙂

Jou

kan

LOCATIE op

heel veel

GOOGLE

uitmaken

Prioriteitsklant

Als prioriteitsklant heeft u bepaalde voorrechten, zo behandelen we uw vragen als eerst, heeft u extra veel contact met medewerkers van Olivacce Media die met alles zullen meedenken in de online marketing strategie, krijgt u Olivacce Media kleding en merchandise* en kunt u ons tot 10 keer per jaar inzetten als spreker op evenementen/vergaderingen van u om een van onze trainingen te geven.

Overzicht Pakket Platinum

Vanaf Pakket Gold gaan we meer met maatwerk werken, daarom kunnen de prijzen bij Pakket Gold en Platinum ver uit elkaar liggen. Wilt u gebruik maken van alles binnen het pakket? Betaald u per maand, kwartaal of jaar? Allemaal factoren die meespelen in uw persoonlijke gouden pakket!

Facebook

Instagram

Tik Tok