fbpx

Pakket Premium

Samen Online Winnen!

Facebook

Wij zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent voor je klanten - Helpen je met het plaatsen van waardevolle content - Zorgen ervoor dat jou Facebook-account er op en top uitziet.

Instagram

Wij zorgen ervoor dat je een mooie en duidelijke home-pagina hebt - Helpen met het plaatsen van waardevolle content - Zorgen ervoor dat jou Instagram jou bedrijf ademt.

TikTok

Wij helpen je met het bedenken van waardevolle en unieke content - Houden trends in de gaten zodat jij weet wat er populair is - Helpen je bedrijf online te laten groeien bij een jonge doelgroep.

Waarom wel of geen advertenties?

U kunt er voor kiezen om uzelf te laten groeien met of zonder advertenties, de keuze is helemaal aan u. Waarom zou u wel kiezen voor advertenties? Het antwoord op die vraag is eigenlijk heel simpel: ”Advertenties vergroten je bereik.” Als je voor €5,- per dag aan advertenties laat runnen op facebook voor bijvoorbeeld het promoten van je website, dan kun je een gemiddeld bereik genereren van 700 personen per dag. Als je dit voor een maand doet, dan kun je dus 700 maal 30 is 21.000 mensen bereiken voor €150. Organisch groeien op social media is heel goed mogelijk, maar zeker niet gemakkelijk. Hierin moeten u zelf een goede afweging maken.

Waar kunt u zo’n bereik genereren voor zo weinig geld? Niet in de krant en zeker niet op tv. Naast het feit dat advertenties helemaal optioneel en variabel zijn, vallen de prijzen ook echt reuzen mee. U kunt bepalen op welke dagen u advertenties wilt plaatsen, dus in december tijdens kerst en sinterklaas bijvoorbeeld wel en in eind februari wanneer er eigenlijk niks bijzonders gebeurt niet. Adverteren op social media is flexibel, goedkoop en u kunt er een gigantisch bereik mee creëren. HET MOOISTE MOET NOG KOMEN!

Segmentatie, segmentatie en nog eens segmentatie.
We hebben het al gehad over het kiezen van een juiste doelgroep. Een groot bedrijf als ….. heeft natuurlijk meerdere doelgroepen op verschillende sociale media platformen. Per platform moeten we dus inspelen op de doelgroep, we moeten onze content segmenteren. Er zijn veel manieren om klanten te segmenteren, van demografisch op leeftijd en geslacht tot specifieker op interesses. Segmentatie kan ook nuttig zijn voor je online advertenties. In de meeste kanalen kun je betaalde advertenties op specifieke doelgroepen targeten, op basis van informatie zoals wat een doelgroep leuk vindt of niet. Je kunt advertenties ook alleen laten weergeven aan mensen binnen een bepaalde straal rond je winkel of bedrijf.

Olivacce Media & Swartgym
Our Mission

Samen Online Winnen

Bij Olivacce Media willen we “samen” online winnen, dat is precies de reden waarom we dit pakket hebben ontwikkeld. Om er ook te zijn voor de ‘kleinere’ ondernemer waar social media en online marketing ook heel erg belangrijk voor is! En een goede online présence ze flink vooruit kan helpen.

1. Familie

Een goede band met onze klanten is voor ons heel belangrijk. We zien onze klanten als familie!

2. Topsport

Hard werken en hoge kwaliteit, binnen Olivacce Media hanteren we een ’topsport’ beleid! En niks anders.

Olivacce Media Pakket Premium

6 post per week

We posten 6x per week op een door u aangegeven sociale media. U kunt 2 van de onderstaande sociale media kanalen combineren.

(Facebook/Instagram/TikTok)

Contentkalender

We maken een contentkalender, per maand, kwartaal of jaar.
Afhankelijk van welk pakket u kiest

Strategie

We helpen bij het bedenken van een contentstrategie die aansluit bij de bedrijfsdoelen

Actief liken

We zullen actief berichten van uw volgers liken en we zullen reclame maken in uw niche.

Kwartaaloverzicht

We maken één keer per kwartaal een overzicht van de behaalde resultaten, die we  aan u zullen presenteren.
U ontvangt dit overzicht als u het pakket jaar of kwartaal afneemt.

Advertenties

We zullen advertenties runnen op het door u gewenste platform. (Facebook/Instagram/TikTok)

Recensies

Experience Matters

Christiano brengt een goede, motiverende energie met zich mee, structuur en een efficiënt marketing plan waardoor het bedrijf nu echt naar een volgend niveau kan groeien. Dit merk je in de resultaten. Een goede investering als je het mij vraagt!
Siney Swart
CEO Swartgym
Wat een positieve energie heeft die man! We kwamen samen op het idee om een filmpje te maken van mij wanneer ik training geef en na elkaar 2x gezien te hebben was het resultaat er meteen. Samen werken met Christiano is alsof je met je beste maat aan het werk bent !
Roman Struik & Olivacce Media & CEO Christiano Olivacce
Roman Struik
Personal trainer

Want to see all our client reviews & testimonials?

Let's Connect On Social Media

Feel free to visit our social media pages and don’t forget to like & share 🙂

trainingen

Facebook

Instagram

Tik Tok