fbpx
Christiano Olivacce

Wat Betekent Hard Werken?

Hard werken/Hard work pays off/ gaan tot het gaatje, dat zijn kreten die je nog wel eens tegenkomt. Zo ook bij Olivacce Media, maar wat verstaan wij precies onder hard werken? Waarom vinden we hard werk zo belangrijk? Waarom hanteren we een topsportbeleid en waarom vinden we dat zo belangrijk?

Waarom Een Topsportbeleid?

De achtergrond van onze CEO komt uit de topsportwereld, zo heeft Christiano van zijn 12e tot zijn 20e op het hoogste niveau in Nederland gehandbald, hij heeft bij Jong Oranje gezeten, EK’s gespeeld en hij is in mooie landen zoals Kroatië en Japan geweest voor toernooien. Daartegenover stonden heel wat trainingsuren, elke week in en uit zichzelf kapotmaken in zowel de sportschool als op het veld, veel reizen, gezond eten en nog veel meer.

Wat Is Topsport?

Christiano vertelde me een keer: “Topsport is zoveel meer dan het lijkt, men denkt altijd gelijk aan de vele trainingsuren en de gezonde voeding, maar ze vergeten, de reistijd, de mentale (prestatie) stress, het sociale leven dat er amper is, de tijd die het in beslag neemt(zo heb je bijvoorbeeld geen tijd voor een bijbaantje). Zelfs verschillende van mijn relaties zijn er aan onderdoor gegaan.” Oftewel, bij topsport horen enerzijds hele mooie resultaten en mogelijkheden, maar anderzijds moet je er ook heel veel voor opgeven. Bij Olivacce Media proberen we de werklust & het karakter van een topsporter te implementeren in het bedrijf, waardoor we die extreme resultaten kunnen neerzetten. Zoals Christiano ook altijd zegt: “We moeten keihard werken, maar nog harder genieten op zijn tijd.”

Olivacce Media content team

Wat Verstaan We Onder Een Topsportbeleid?

Onder ons topsportbeleid verstaan we in de eerste plaats natuurlijk keihard werken, maar daarnaast staat topsport in onze ogen, voor “iets extra’s doen.” Zo werken we nauw samen met verschillende personal trainers waardoor alle werknemers terecht kunnen voor voedingsadvies en trainingstips. We zijn nu zelfs bezig met het maken van een documentaire over een werknemer die in 3 maanden heel veel gewicht probeert af te vallen. We zijn er ook zeker niet vies van om vroege ochtenden/late avonden of weekenden te werken. Christiano heeft wel eens uitgesproken dat het zijn doel is om Olivacce Media het beste/leukste/gezelligste/hardst werkende bedrijf in Nederland te maken.

Waarom Hanteren We Een Topsportbeleid?

We hanteren dit topsportbeleid omdat we voor onze klanten het hoogst mogelijke resultaat willen behalen, we vinden het belangrijk dat we hun heel veel waarden kunnen bieden. Daarnaast is Olivacce Media een erg jong bedrijf, en willen we laten zien dat door onze unieke werkwijze, drive en werklust mensen niet ongerust hoeven te zijn over onze capaciteiten. Wij vinden dit erg belangrijk, omdat Hard Work Pays Off!

1 gedachte over “Wat Betekent Hard Werken?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *